De musthave gadgets voor de iphone, deel 1

Written by Harry Hilders on September 21st, 2014

Van gitaar tot vliegende apparatuur, de wereld van de door de iPhone bestuurde gadgets blijft maar groeien. Leuk om te hebben als speeltje,omdat het handig is, of gewoon al seen hebbedingetje. Maar wat zijn nou precies de gadgets die je echt moet hebben? Omdat er zo veel leuke dingen op de markt zijn schrijf ik deze en volgende week over leuke iphone gadgets!

Schermafbeelding 2014-09-17 om 13.34.30

1. Eye TV W: Een klein apparaatje, niet groter dan een luciferdoosje is een superslimme gadget die je iPad of iPhone omtovert tot een portable televisie. Met deze gadget kan je negen uur tv kijken (als je iPad volledig opgeladen is) en vier uur tvkijken als je liever op de iphone kijkt. Niet geheel onbelangrijk: hij ontvangt ook radiozenders!

Schermafbeelding 2014-09-17 om 13.46.44

2. Joby GorillaMobile: Ook voor de fotografen onder ons zijn er leuke gadgets op de markt. Met deze kleine lensjes fotografeer je als een pro en geef je je foto’s net een andere look dan een normale foto met Instagramfilter. Hoe het werkt? De lensjes blijven met een magneet op je mobile plakken. Zo maak je binnen no time een fish-eye foto of interieurfoto met widescreen.

Schermafbeelding 2014-09-17 om 13.46.57
3. Twelve south High-Rise: een modern dockingstation voor de iPhone, iPad (mini), iPod Touch en iPod nano. Of je nou op het kantoor bent of thuis, met deze HiRis kan je altijd en overall handsfree Skypen en Facetimen, super handig!

Schermafbeelding 2014-09-17 om 13.47.59
4. Flexibele Bluetooth mini Keyboard: Ben je nog een student en beschikje over een klein budget waardoor je geen geld hebt om een iPad voor je aantekeningen te kopen? Wellicht is dit oprolbare toetsenbord de oplossing voor jou! Je rolt hem uit, zet je bluetoothverbinding aan en je kunt aan de slag; typen maar!

 

Comments are closed.