Een slim huis? Dat kan met deze gadgets!

Written by Harry Hilders on July 1st, 2016

Wat is nu precies een slim huis, zul je je misschien afvragen. Sinds wanneer kan een huis slim zijn? Een huis denkt toch zeker niet na! Nou, met de huidige technologische snufjes en gadgets gaat het er verdacht veel op lijken dat jouw huis zelfstandig nadenkt.. En daar is niets geheimzinnigs of science fiction aan: er zijn tal van technologieën op de markt, verwerkt in gebruikersvriendelijke apparaten, die het u mogelijk maken uw huis met u mee te laten denken! Laten we eens kijken wat de mogelijkheden zijn.

Slimme gadgets voor een slim huis
Het is een ware openbaring voor de mensen die onbekend zijn met de modernste apparatuur in huis en voor degenen die er al wel bekend mee zijn moet het een paradijs zijn, een soort snoepjeswinkel: de wereld van slimme gadgets voor in huis.

Wat dacht je van apparaatjes waarmee je via je mobile telefoon de temperatuur in je huis kunt regelen, zodat je in een voorverwarmd huis thuis komt. Stofzuigers die je niet meer zelf hoeft te bedienen, maar die zelfstandig hun werk doen. Een rookmelder die waarschuwt wie je maar wilt, als jij niet thuis bent en er toch een rampsituatie zich voordoet in je woning. Of een gadget waarmee je kunt checken of je bepaalde apparaten wel uit hebt gezet, terwijl je al onderweg bent. En dan zijn er allerlei nieuwe ontwikkelingen gaande waarbij de sky the limit lijkt te zijn.

Jij bent tenslotte toch de slimste!
Niemand hoeft bang te zijn voor het spookscenario dat de robots het van ons overnemen. Met deze nieuwe technologische hoogstandjes ben jij zelf nog steeds degene die achter het roer staat. Maar waarom zou je? Is je huis nog niet goed genoeg? Jij bepaalt natuurlijk zelf wanneer en wat je wilt in je huis aan slimmigheden.

Alle slimme gadgets zijn bedoeld om het huishouden voor jou aangenamer, gemakkelijker en gerieflijker te maken. En alleen als jij zelf zo slim bent je te verdiepen in de mogelijkheden, kunnen slimme gadgets van jouw huis een slim huis maken. In the end, moet jij zelf toch de slimste zijn!

 

Comments are closed.