E-mails en berichtjes checken: doe het met je LG smartwatch

Written by Harry Hilders on March 9th, 2017

Je hebt het vast al eens meegemaakt. Net vertrokken voor een heerlijk rondje joggen, krijg je een oproep op je smartphone. Zin om alweer te stoppen en je toestel te zoeken heb je niet maar tegelijk brandt je van nieuwsgierigheid om te weten wie er aan de lijn is. Met de LG smartwatch is dit probleem voor altijd van de baan.

Mini-smartphone aan de pols

Zeg nooit zomaar horloge tegen dit slimme uurwerk van LG. Met dit sterk staaltje van technologie weet je niet alleen hoe laat het is. Je hebt meteen ook een mini-smartphone aan je pols hangen. Een smartwatch gebruiken is kinderspel. Je zorgt ervoor dat je LG smartwatch via bluetooth met je smartphone verbonden is en je draagt het toestel om je pols zoals je dat doet met een klassiek horloge. Zo wordt het perfect mogelijk om de LG Smartwatch te gebruiken zonder je smartphone telkens te moeten bovenhalen.

Nieuwe e-mail ? Snel even smartwatch checken

Je kan heel eenvoudig oproepen beantwoorden via je LG smartwatch. Eerst even checken wie er belt en een voorgeprogrammeerd berichtje terugsturen als je ervoor kiest om de oproep niet meteen te beantwoorden, is eveneens perfect mogelijk. Verder kan je ook berichtjes ontvangen. E-mails checken ? Geen enkel probleem ! Maar er zijn nog heel wat andere interessante functies te ontdekken. Zo hebben de meeste modellen een ingebouwde stappenteller en hartslagmeter en kan je de smartwatch ook als GPS gebruiken. Zo loodst de LG Smartwatch je probleemloos door straten en steden. Het enige wat je nodig hebt om ook met een LG Smartwatch aan de slag te kunnen is een Android smartphone of een IPhone. Voor Android is een versie 4.3 voldoende. Je kan de Android Wear app op je smartphone installeren en in geen tijd ben je gesynchroniseerd met je LG smartwatch.

Trendy design

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan ook eens het design van de LG smartwatch en laat je betoveren door de unieke combinatie van de allernieuwste technologie en een trendy uiterlijk.

Afbeeldingsresultaat voor lg smartwatch google

 

Comments are closed.