De gadgets van 2017 die jij niet mag missen

Written by Harry Hilders on April 26th, 2017

De 3 interessantste gadgets van 2017

Withings smart brush

Een speciale haarborstel die je via Bluetooth kan koppelen aan je iPhone om de gezondheid van je haar te checken. Wellicht niet erg interessant voor de kalen onder ons, maar toch geeft het een klein monster van hoe onze technologie steeds innovatiever wordt. In de borstel zijn sensoren aanwezig die patronen in je haar herkennen en de kwaliteit van je haar meten. Het kan de droogte van je haar opvangen, hoe beschadigd je haar is en ook of je borstelroutines wel goed zijn voor de gezondheid van jouw haar. De borstel moet gebruikt worden in combinatie met de smart brush app die je o.a. persoonlijke tips geeft voor jouw haar en statistieken bijhoudt van de gezondheid.

Windows 10 Virtual Reality-bril

De bril zal toegang bieden tot virtual reality, net zoals bijvoorbeeld de Oculus Rift. Al
leen zal deze bril eerder toegankelijk zijn voor de gemiddelde consument. Het zal immers maar 300 dollar kosten, wat een relatief laag bedrag is vergeleken met de Oculus Rift. Ook zal dit nieuwe product te gebruiken zijn op goedkopere pc’s. Verder is er nog bekend gemaakt dat Windows 10 onder de naam Windows 10 Holographic een VR-platform zal aanbieden en dat de bril verkrijgbaar zal zijn in het begin van 2017.

De JBL-E55BT bluetooth koptelefoon

Ja, ik zie je ogen al ro
llen en ik hoor je denken ‘Een Bluetooth koptelefoon is helemaal niet nieuw’. Klopt. Maar in tegenstelling tot anderen kan je met deze zelfs naar een andere kamer gaan zonder problemen. Wat ook geweldig aan deze koptelefoon is, is dat ie maar liefst 20 uur meegaat. En mocht je toch op een punt komen dat je de accu helemaal op hebt gemaakt, zit er een kabel bij, en nog een afstandsbediening waardoor handsfree bellen nu mogelijk is. Verder moet er wel eerlijk gezegd worden dat het niet erg goed bestand is tegen geluiden uit de omgeving.

Afbeeldingsresultaat voor De JBL-E55BT bluetooth koptelefoon

 

 

Comments are closed.