Sochee, de social media robothond

Written by Harry Hilders on April 5th, 2017

De robothond is al populair sinds de Sony Aibo, die in 1999 werd gelanceerd. Toch kreeg de robothond lang geen opvolger, maar nu is er de mini-robot Sochee, de social media robothond. Ook nu is er weer gekozen voor een hond, hoewel het hier weer om een hond gaat, gaat de Sochee volledig met de moderne tijd mee. Dit mini-hondje reageert namelijk je social media gedrag.

Hongaarse Puli

De Soshee is een mini-robothondje. Het gaat om een robotje dat veel wegheeft van een Hongaarse Puli, een kleine herdershond met een zeer markante vacht. Ook de robothond Soshee is erg klein. Deze hond is zo ontwikkeld dat hij precies in de palm van je hand past. De kleur van je hondje kun je zelf bepalen, want de Soshee is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Social media

De Soshee robothond wordt jouw grote waakhond als het gaat om je social media gebruik. De hond gaat reageert namelijk bij iedere actie of die plaatsvindt op jouw social media profielen. Zo kan de hond gaan blaffen wanneer je een like ontvangt op een Facebookbericht of gaan kwispelen met zijn staart bij een Mention op Instagram.
Hoe de hond zich gaat gedragen bij welke handeling is geheel je eigen keus. Om de robothond te programmeren, maak je gebruik van de Soshee-app. Deze app is eenvoudig in gebruik en is niet alleen te gebruiken voor social media, maar bij iedere app die gebruik maakt van push-notificaties. Soshee is ontworpen door een studio, dat zeer veel ervaring heeft op het gebied van animatronics. De grote expertise van deze studio heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat het mogelijk is geweest om een robothondje te creƫren, dat er zo echt uitziet als de Soshee. Hierdoor is de Soshee meer dan alleen een gadget, maar kan het ook helpen tegen eenzaamheid.

 

Afbeeldingsresultaat voor social media hond

 

Comments are closed.