De Sobro tafel met speakers en koeling

Written by Harry Hilders on July 6th, 2017

De trendy Sobro design cooler koffietafel

Een modern vormgegeven koffietafel, voorzien van hedendaagse techniek. Dat is het idee achter de Sobro design cooler koffietafel. Van afstand is het geheel strak vormgegeven en voorzien van drie laden en een zwart glazen bovenblad. Het geheim van de tafel zit hem in zijn verborgen mogelijkheden voor geluid, stroom en koude dranken. De onderkant van de tafel kan verlicht worden door middel van energiezuinige led verlichting. De tafel is in eerste instantie verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en hout.

De mogelijkheden van deze tafel

Naast twee gewone laden beschikt deze tafel over een ingebouwde koel-lade om direct frisse dranken bij de hand te hebben. De koeling maakt gebruik van een compressor waardoor de gewenste temperatuur eenvoudig is in te stellen. Er is een aansluiting voor een (smart)TV, twee stopcontacten, twee usb poorten plus een ingebouwde bluetooth speaker set aan beide zijkanten van de tafel. Allemaal handige gadgets voor de moderne digitale consument. Het geheel wordt gevoed door een platte stroomkabel. De glasplaat dient tevens als touchscreen voor het bedienen van de bluetooth speakers, de verlichting en het instellen van de temperatuur van de koeling. Met deze tafel heb je alles bij de hand voor de perfecte tv-, muziek- en gameavond terwijl je mobiel of tablet binnen handbereik wordt opgeladen.

Waar kan ik deze tafel kopen

De Sobro design cooler koffietafel zal na alle waarschijnlijkheid per september 2017 in Amerika verkrijgbaar zijn. Na verwachting zal Europa hier snel achteraan komen. Het geheel is mede gefinancierd door crowdfunding. Alle deelnemers kunnen de tafel voor ongeveer 900 dollar aanschaffen. De winkelprijs zal rond de rond de €1500 bedragen. De verwachtingen van de tafel zijn erg hoog. Via crowdfunding is maar liefst 2551% opgehaald van het benodigde bedrag. Met deze “tafel van de toekomst” haal je zeker een opvallende eyecatcher in huis.

Afbeeldingsresultaat voor sobro tafel

 

 

Comments are closed.